ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με τον Νάσο Ηλιόπουλο – Tι συζήτησαν

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 με τον Νάσο Ηλιόπουλο στο γραφείο του στη λεωφόρο Αμαλίας.

Φαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει το μπαράζ των επαφών, καθώς μετά το δείπνο με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη προ διημέρου, το χθεσινό τετ α τετ με τον Στέφανο Κασσελάκη, σήμερα πραγματοποίησε συνάντηση με τον Νάσο Ηλιόπουλο από την ομάδα της Εφης Αχτσιόγλου.

Όπως αναφέρουν πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα, μετά τη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχή ένταση στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι ίδιες πηγές, παράλληλα, κάνουν αναφορά στη μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του κόμματος, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να υπογράμμισε στον Στέφανο Κασσελάκη πως η ενότητα μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος, που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ