ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Συναντήσεις της Μαρίας Καναβάκη για σχολική στέγη και σχολικές καθαρίστριες

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη, επισκέφθηκε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Μανώλη Καρτσωνάκη και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου, κ. Μανώλη Μπελαδάκη.

Συνοδευόμενη από υποψήφιους της παράταξής “Ηράκλειο Για Σένα”, κ. Αργυρώ Σταυρίδη, Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Δειλινών και τον Προϊστάμενο των διοικητικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου κ. Γιώργο Δεσποτόπουλο, ενημερώθηκε για την κατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων με το σοβαρό θέμα των σχολικών καθαριστριών που έχει προκύψει, ενώ συζήτησε μαζί τους για το μεγάλο θέμα της σχολικής στέγης.

καναβακη2

Η κ. Καναβάκη, και από τη θέση της αρμόδια Αντιδημάρχου, κατά το παρελθόν έχει εικόνα με τα σχολεία στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και στις Τοπικές Κοινότητες, ενώ ενημερώθηκε αναλυτικά για τη σημερινή κατάσταση.

Άλλωστε μεγαλώνοντας σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με πατέρα καθηγητή αλλά και ως μητέρα η ίδια, μοιράζεται τις ίδιες αγωνίες με όλους τους γονείς για το σχολικό περιβάλλον.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ