ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Στο «Παζάρι 2ο Χέρι- Χέρι Βοηθείας» ο Μ. Καραμαλάκης

Το «παρών» έδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης στο «Παζάρι Δεύτερο Χέρι – Χέρι Βοηθείας» του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου, το οποίο «άνοιξε τις πύλες του» την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Γεωργιάδη. 

Συνοδευόμενος ο Μιχάλης Καραμαλάκης από Υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», συνεχάρη τόσο τους συμμετέχοντες όσο και την Πρόεδρο κ. Παχιαδάκη Μαίρη για αυτή την πρωτοβουλία που πλέον έχει γίνει θεσμός, αφού μετρά 20 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς το «Παζάρι Δεύτερο Χέρι – Χέρι Βοηθείας».

WhatsApp Image 2023 09 10 at 14.50.24 (5)

Από την πλευρά του ο κ. Καραμαλάκης, δήλωσε:

«Είναι χαρά και τιμή για το Ηράκλειο να υλοποιούνται τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Το «Παζάρι Δεύτερο Χέρι – Χέρι Βοηθείας» του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου αποτελεί «παράδοση» αφού τα τελευταία 20 χρόνια, γίνεται μια σημαντική προσπάθεια να ενισχυθούν οικονομικά οι ανθρωπιστικοί σκοποί που υπηρετεί. Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο κ. Παχιαδάκη Μαίρη, αλλά και τα μέλη του συνδέσμου που ακούραστα συνεισφέρουν τον συνάνθρωπο. Την επόμενη μέρα στο δήμο Ηρακλείου, εφόσον μας εμπιστευτούν οι πολίτες, δεσμευόμαστε να στηρίξουμε εμπράκτως,  στο πλαίσιο που ο α’ βαθμός αυτοδιοίκησης μπορεί, τέτοιες προσπάθειες που μας γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια. Είναι χρέος μας».

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ