ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Σε σχολεία του Ηρακλείου για τον Αγιασμό ο Μ. Καραμαλάκης

Το «παρών» με αφορμή τον Αγιασμό και το «πρώτο κουδούνι» έδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από Υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

Επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα «ΤΑΛΩΣ» με το 11ο Γυμνάσιο και το 13ο Λύκειο, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ηρακλείου και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ηρακλείου.

Αφού συνομίλησε με τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, ευχήθηκε «καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά» και καλή δύναμη στους γονείς. Μάλιστα, έκανε αναφορά στη μέριμνα που είναι απαραίτητο να υπάρξει τόσο στο ΕΕΕΕΚ όσο και στο ΕΝΕΓΥΛ σε επίπεδο υποδομών. Ο κ. Καραμαλάκης αναφέρθηκε εκτενώς στην προσβασιμότητα σε αυτά τα σχολεία αλλά και τις συνθήκες εκμάθησης που σε αρκετές περιπτώσεις λειτουργούν αποτρεπτικά για την ίδια τη μαθητική κοινότητα. Ακολούθως, σημείωσε:

«Είμαστε σήμερα παρόντες σε κάποια από τα σχολεία του Ηρακλείου για να ευχηθούμε «καλή χρονιά» σε μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς. Ένα ταξίδι στη γνώση ξεκινά με συνοδοιπόρους τόσο τους καθηγητές και τις καθηγήτριες όσο και την ίδια την πολιτεία. Από τη δική μας πλευρά, επιθυμούμε και θέτουμε σε πρώτη προτεραιότητα τα θέματα που αφορούν στην εξασφάλιση λειτουργίας σε υψηλό επίπεδο των υφιστάμενων Σχολικών Υποδομών και τη δημιουργία νέων. Εύχομαι καλή αρχή! Θα είμαστε στο πλάι σας. Η παροχή της σωστής παιδείας σε όλα τα επίπεδα, είναι πολιτισμός και με αυτή τη σκέψη και πράξη εμείς θα πορευτούμε».

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ