ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

“Σάρωσαν” οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές της Κρήτης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 9ο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων Ελλάδος.

Η Κρήτη εκπροσωπήθηκε με 3 ομάδες. Δύο ομάδες ανδρών και μια γυναικών από τον σύλλογο βετεράνων ΣΒΕΚΗ παλαιμάχων σε ηλικιες 50 plus, όπου κατάφεραν μάλιστα να πάρουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ οι ηλικίες 40 ως 50 τερμάτισαν στην δεύτερη θέση.

Αξιοπρεπέστατη ήταν και η πορεία των γυναικών στο πρωτάθλημα. Η καρδιά του βετερανισμού και του ελληνικού μπάσκετ χτυπάνε στην Λάρισα, με την διοργάνωση του 9ου πανελληνίου πρωταθλήματος βετεράνων – παλαιμάχων που άνοιξε την αυλαία του την Παρασκευή 26 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

3333

Το Σάββατο ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Λάρισας διοργανώνει στο ξενοδοχείο IMPERIAL  στις 9 το βράδυ την κεντρική εκδήλωση, όπου θα βρεθούν αφενός όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες του πανελληνίου πρωταθλήματος, αφετέρου όλες οι μορφές του Λαρισινού μπάσκετ.

222

Ο ΣΠΑΚ Λάρισας θα τιμήσει για την προσφορά τους στο μπάσκετ τους: Βασίλη Σπανούλη, Δήμο Ντικούδη, Νέστορα Κόμματο, Γιάννη Λάππα, Βαγγέλη Κουτσουκέρα και Αθηνά Ζέρβα ως τους Λαρισαίους που έχουν κατακτήσει ευρωπαϊκά τρόπαια.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ