ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Πρεμιέρα περιοδειών για το συνδυασμό “Μαζί με Όραμα” 

Θερμή υποδοχή του Γιώργου Μεραμβελιωτάκη και του συνδυασμού “Μαζί με Όραμα ”  στο Καινούριο Χωριό, Γάλιπε, Γαλύφα, Κάτω Βάθεια, Ανώπολη και Ελιά στην ενδοχώρα του Δήμου Χερσονήσου.

Αποδέκτες θερμής υποδοχής έγιναν χθες το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Χερσονήσου Γιώργος Μεραμβελιωτάκης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι «Μαζί με Όραμα» κατά την έναρξη των περιοδειών τους.

Η επίσημη πρώτη του συνδυασμού με κυρίαρχο στόχο την γνωριμία με τους δημότες στα χωριά του δήμου Χερσονήσου ξεκίνησε από το Καινούριο Χωρίο, με τους χαμογελαστούς κατοίκους του να καλωσορίζουν τους υποψηφίους, με κεράσματα και ρακί, σε καφενείο στην πλατεία του όμορφου χωριού. Ακολούθησαν επισκέψεις στα μικρά χωριά Γάλιπε, Γαλύφα, Κάτω Βάθεια, Ανώπολη με κατάληξη την Ελιά, γενέτειρα του Γιώργου Μεραμβελιωτάκη.

Στην Γαλύφα, τελευταίο ημιορεινό χωριό του δήμου,  μάλιστα ο επικεφαλής και τα στελέχη του συνδυασμού που τον συνόδεψαν βρέθηκαν στο πανηγύρι και στην αρτοκλασία του Αγίου Νικήτα στο όμορφο εκκλησάκι του χωριού, με τους κατοίκους του να αγκαλιάζουν τους υποψηφίους προσδοκώντας σε σημαντικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα τους. Οι προσδοκίες τους μάλιστα είναι αυξημένες μιας και με την  απογραφή του πληθυσμού, η δημοτική ενότητα Γουβών στην οποία εντάσσονται τα παραπάνω χωρία θα εκλέξουν περισσότερους δημοτικούς συμβούλους.

Η υποδοχή σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας και ιδιαίτερα στην Ελιά  ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κάνοντας τον υποψήφιο να νιώθει πιο υπεύθυνος και δυνατός για την επόμενη ημέρα. Η επαφή με τους δημότες, που δεν δίστασαν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για την εγκατάλειψη της ενδοχώρας και των ημιορεινών χωριών τους, κατέγραψε μια σειρά από προβλήματα που παραμένουν άλυτα τα τελευταία χρόνια.

IMG 1539

Οι κάτοικοι στις συζητήσεις τους με τον υποψήφιο δήμαρχο και τα στελέχη που τον συνόδευαν, ζητούσαν να ζωντανέψουν τα χωριά και οι συνοικίες υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή τους εγκατέλειψε τόσο που ούτε μια παιδική χαρά δεν έφτιαξε για τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» που συνεχίζεται αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου θα είναι ο Καρτερός, το Κοκκίνη Χάνι, οι Γούρνες, οι Κάτω Γούβες – Παραλία, τα Αγριανά και ο Ανισσαράς.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ