ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Παύλος Μπαριτάκης: Συνάντηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου και επικεφαλής της Παράταξης «Βιάννος, Συμμαχία Προόδου» Παύλος Μπαριτάκης, μαζί με συνεργάτες και υποψήφιους Συμβούλους του.

Ο κ. Μπαριτάκης στη διάρκεια της επίσκεψης του στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, είχε συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα της Υπηρεσίας κ. Μαρία Κοζυράκη.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τους τρόπους με τους οποίους θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία, αλλά και το πως θα υπάρξει μεγαλύτερη διασύνδεση του Δήμου Βιάννου με το κεντρικό κράτος, με στόχο την δρομολόγηση σημαντικών εξελίξεων για τον τόπο.

Στη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκε μια σειρά θεμάτων για τη σχέση που πρέπει να έχουν οι Δήμοι με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθούνται, προκειμένου να ξεπερνιούνται οι όποιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που ταλανίζουν ως σήμερα την τοπική Αυτοδιοίκηση σε σχέση με τη Δημόσια Διοίκηση.

 «Η σχέση του Δήμου Βιάννου με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και φυσικά η συνεργασία διαχρονικά, είναι εξαιρετική. Κοινή προσδοκία και των δύο πλευρών είναι η συνεργασία που υπάρχει να συνεχίσει και στο μέλλον, καθώς η επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει για την επόμενη μέρα στο Δήμο Βιάννου, απαιτεί τη διατήρηση του επιπέδου επικοινωνίας σε υψηλό επίπεδο», σχολίασε μετά τη συνάντηση ο κ. Μπαριτάκης

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ