ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο Ν. Βασιλάκης στο ΙΤΕ & το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βασιλάκης Νικόλαος.

Μέλος αρκετά έτη σε ερευνητικές ομάδες, συνεργαζόμενος σε θέματα νανουλικών και παραγωγικών διαδικασιών για την Βιομηχανία, δοθείσας της ευκαιρίας επισκέφθηκε το ίδρυμα τεχνολογίας έρευνας , καθώς και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η συνάντηση με τον τέως Διευθυντή του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής & Λέιζερ και Καθηγητή του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Αναστασιάδη Σπύρο, καθώς και με άλλα μέλη της ερευνητικής και πανεπιστημιακής κοινότητας έδωσε την δυνατότητα στον κ. Βασιλάκη να λάβει γνώση για το πως θα πρέπει η νέα δημοτική αρχή να προσεγγίσει το θέμα της διασύνδεσης της Ερευνητικής και Επιχειρηματικής κοινότητας της Πόλης.

Γεγονός αποτελεί ότι η διασύνδεση της Επιχειρηματικότητας με την Έρευνα και τους Φορείς Γνώσης είναι προαπαιτούμενο βιώσιμης ανάπτυξης με απομειωμένο αποτύπωμα άνθρακα υπό όρους κυκλικής αειφορίας.

Ο Δήμος Ηρακλείου οφείλει να θέσει τις σωστές θεσμικές βάσεις και να αναλάβει τις ορθές πρωτοβουλίες, προωθώντας την δημιουργία και κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων για αυτή την διασύνδεση. 
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ