ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης στους εορτασμούς για την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Στους εορτασμούς για την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού συμμετείχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», συνοδευόμενος από υποψηφίους, βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στον Εσταυρωμένο Ηρακλείου. Εκεί, σε εγκάρδιο κλίμα συνομίλησε με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο που τέλεσε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό. 


Την ίδια στιγμή, συμμετείχε και στον Μέγα Πανηγυρικό εσπερινό, στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στη Φορτέτσα, ο οποίος τελέστηκε χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κνωσού κ. Μεθόδιου. Στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού οι πολίτες έσπευσαν να χαιρετήσουν τον Μιχάλη Καραμαλάκη, να ευχηθούν «χρόνια πολλά» αλλά και «καλή επιτυχία» στον προεκλογικό του αγώνα. 


Τόσο στη Φορτέτσα όσο και στον Εσταυρωμένο, οι πολίτες εξέφρασαν τη θερμή υποστήριξή τους στο πρόσωπο του Μιχάλη Καραμαλάκη και όπως τόνισαν γνωρίζουν πως με την εργατικότητα και την εμπειρία του μπορεί να αλλάξει το Ηράκλειο.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης με αφορμή την εορτή της Υψώσεως του τιμίου Σταυρού δήλωσε:

«Τιμούμε τη μεγάλη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, ως μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας. Εν όψει της σημερινής εορτής ευχόμαστε «χρόνια πολλά» σε όλους τους πολίτες και ιδιαιτέρως στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες». 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ