ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός στη Λ. Κνωσού

«Στόχος μας η αναβάθμιση της λεωφόρου προς όφελος καταστηματαρχών και πολιτών»

Σε μια από την πιο πολυσύχναστες και βασικές οδικές αρτηρίες του Ηρακλείου, τη Λεωφόρο Κνωσού, στο τμήμα από τον κόμβο Μπεντεβή μέχρι της Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου, ένα δρόμο με έντονη εμπορική δραστηριότητα αλλά και προβλήματα όπως το κυκλοφοριακό, βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός μαζί με υποψήφιους συμβούλους.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς επαγγελματίες και καταστηματάρχες που τον υποδέχτηκαν θερμά, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και να ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Παράλληλα τους έδωσε και το πρωτοποριακό καινοτόμο ερωτηματολόγιο που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και επιμελήθηκε ο ίδιος προσωπικά, ζητώντας την άποψή τους για όλα τα θέματα που απασχολούν.

Συνομιλώντας με πολλούς καταστηματάρχες, ο Αλέξης Καλοκαιρινός είχε τη δυνατότητα να αναφερθεί σε σημεία του προγράμματος της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» τονίζοντας ότι «Στόχος μας είναι να αντιμετωπιστούν άμεσα οι χρόνιες αδράνειες με την προώθηση δομικών αλλαγών σε τομείς που αναπαράγουν καθημερινά νέα προβλήματα».

Όσον αφορά το σχεδιασμό για την πολλαπλή σύνδεση του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού με το λιμάνι του ηρακλείου, διαμέσου της πόλης, ο Αλέξης Καλοκαιρινός σημείωσε ότι στόχος είναι η διευκόλυνση των ντόπιων και ξένων χρηστών της λ. Κνωσσού με την ανάπτυξη ενός νέου αστικού άξονα. Τέλος ως πεδίο χρήσης για τους φίλους του ποδηλάτου, ανέφερε την αναβάθμιση της διαδρομής πάρκο Μπεντεβή – Πάρκο Ερυθραίας – Φορτέτσα, καθώς μέσα από ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν με ασφάλεια και άνεση τις ποδηλατό-βόλτες τους.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ