spot_img

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ν. Ανδρουλάκης: “Την Κυριακή το βράδυ ο χάρτης θα έχει πράσινο το Κάστρο του ΠΑΣΟΚ”

Την Κυριακή το βράδυ ο χάρτης θα έχει πράσινο νομό, το νομό της καρδιάς, το κάστρο του ΠΑΣΟΚ, το Κάστρο που αγάπησε και δόξασε τον Ανδρέα Παπανδρέου. Να πούμε την αλήθεια, τον λόγο της προόδου, μακριά από τον λαϊκισμό και τον ελιτισμό. Εμείς θα ενώσουμε και πάλι τον λαό, τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κλείνοντας την ομιλία του από την Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Εξαπολύοντας διμέτωπη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι «αυτός ο νόθος δικομματισμός της διαφθοράς θα αποτύχει. Την Κυριακή το βράδυ η δημοκρατική παράταξη θα είναι και πάλι ισχυρή».

«Η νέα εποχή μας βρίσκει ενωμένους πιο πολύ από ποτέ και, όσο κι αν μας χτυπάνε, εμείς θα δυναμώνουμε γιατί έχουμε πάρει τα μαθήματά μας και έχουμε στόχο την ανατροπή των συσχετισμών και τη σύγκρουση με τα κατεστημένα», ανέφερε και τόνισε πως «δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ-δεκανίκι, κ. Μητσοτάκη, αλλά ΠΑΣΟΚ ισχυρό αλλά για να στείλει στο σπίτι σας και εσάς αλλά και τον κ. Τσίπρα».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, επιτέθηκε σφοδρά στον Αλέξη Τσίπρα για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, αποκαλώντας τον «αδίστακτο».

Χαρακτηριστικά ανέφερε «Ας πάρουμε το παράδειγμα του νεοναζισμού και της Χρυσής Αυγής. Τι έκαναν για την Χρυσή Αυγή; Ο ένας κοίταζε τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Μητσοτάκης. Όσο η Χρυσή Αυγή ήταν κάτω από 3% ήταν χρήσιμη για την αυτοδυναμία του και άφηνε τον Κασιδιάρη να προετοιμάζεται από τη φυλακή. Τι έκανε ο κ. Τσίπρας για τη Χρυσή Αυγή. Ο αδίστακτος κ. Τσίπρας προχθές κάλεσε να τον ψηφίσουν οι παραστρατημένοι ψηφοφόροι της ΧΑ. Ξέρετε, αυτός εδώ ο τόπος είχε πάντα ένα αίσθημα πατριωτικό γι’ αυτό δεν φύτρωσε ποτέ η Χρυσή Αυγή στην Κρήτη. Από αυτόν τον περήφανο τόπο στέλνουμε ένα μήνυμα στον κ. Τσίπρα. Ότι, όταν προσκαλεί τα περιτρίμματα των απολογητών της Χούντας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του…

» Ο Παπανδρέου ουδέποτε θα ζητούσε να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ τα περιτρίμματα της Χούντας, δεν θα έλεγε ότι στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα. Καλώ κάθε αριστερό να έρθει στην παράταξή μας, στο πραγματικό του σπίτι».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέλυσε και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά την κοινωνική κατοικία, το δημογραφικό, τους νέους και την εργασία, την Παιδεία αλλά και την Υγεία.

Μίλησε για προστασία της πρώτης κατοικίας για τη μεσαία τάξη. “Ούτε στρέμμα αγροτικής γης στα κοράκια των funds», ανέφερε και έκανε ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην περιπέτεια της Ένωσης Ηρακλείου.

Έχουμε πατριωτικό καθήκον να μην επιτρέψουμε τον ανθελληνισμό της ελληνικής οικονομίας, ανέφερε. Δουλεύουμε για τον λαό και όχι τους ολιγάρχες, είπε και έκανε λόγο για ενεργειακή δικαιοσύνη.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε μέτρα ελάφρυνσης των αγροτών. «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να φτιάξει το ΕΣΥ», τόνισε και μίλησε για τον Γιώργο Γεννηματά και τον Παρασκευά Αυγερινό και όσα μέτρα θα ληφθούν για τη δημόσια υγεία και να σταματήσουν οι λίστες της ντροπής με τις καθυστερήσεις στα χειρουργεία.

Με την ομιλία στην γενέτειρά του, ο κ. Ανδρουλάκης κλείνει επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία, καθώς θα παραμείνει στην Κρήτη μέχρι και την Κυριακή, από όπου και θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Δείτε την κεντρική ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη:

1
received 755327482741918
6
7
8
10
14
13
4
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ