ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Μήνυμα νίκης και ενότητας έστειλε ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Μήνυμα νίκης και ενότητας έστειλε το απόγευμα της Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου από το Αρκαλοχώρι.

Το εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Κίνησης “Δύναμη Προόδου” για τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας εγκαινίασε το απόγευμα της Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κεγκέρογλου, σε μια ενθουσιώδη και πολύ μαζική συγκέντρωση στο Αρκαλοχώρι.

Τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου, τέλεσε, παρουσία πλήθους κόσμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου καί Βιάννου, κ. Ανδρέας.

Ο κ. Κεγκέρογλου, κατά την ομιλία του, μετά τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου της Παράταξης “Δύναμη Προόδου”, παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του, δίνοντας έμφαση στην μεγάλη αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, καθώς επίσης και στην άμεση επίλυση των προβλημάτων που προκάλεσε ο σεισμός του Σεπτέμβρη του 2021.

Παράλληλα, ο κ. Κεγκέρογλου παρουσίασε το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που συμμετέχουν στην Δημοτική Κίνηση Δύναμη Προόδου.

“Καλώ τους δημότες να κρίνουν και να συγκρίνουν το όραμα μας με την ανυπαρξία οράματος, το πρόγραμμα μας με την ανυπαρξία προγράμματος. Καλώ τους δημότες να κρίνουν και να συγκρίνουν έναν προς έναν τους υποψηφίους των συνδυασμών”, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Δύναμη Προόδου και πρόσθεσε:

Στις εκλογές ασφαλώς μετρούν οι οικογένειες, οι φιλίες, οι δεσμεύσεις. Όμως αυτές οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο μας. Πρέπει να επικρατήσει το συμφέρον του τόπου μας. Καλώ τους δημότες να κρίνουν και να συγκρίνουν, ποιοι μπορούν να υπηρετήσουν τον τόπο και τις επόμενες γενιές”.

Το παρόν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Κεγκέρογλου, έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Παράταξης “Για την Κρήτη μας”, Γιώργος Πιτσούλης, Νίκος Συριγωνάκης, Σταύρος Τζεδάκης, Γιάννης Λεονταράκης, Γιώργος Αλεξάκης, Καρτσάκης Γιώργος και Παπαδάκης Γιώργος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

KEGKE AGIASMO
KEGKE AGIASMO11
KEGKE AGIASMO111
KEGKE AGIASMO2111
KEGKE STAVROS
KEGKE AGIASMOS
KEGKE1
KEGKE2
KEGKE3
KEGKE STAUROS
KIOSTERAKIS
KOSMOS
KOSMOS21
LIONTARAKIS1
PITSOULIS
καρτσακης
κεγκε κεντρ
DSC 0333
κεγκε κοσμος
DSC 0293
κεγκε πλαι
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ