Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
spot_img

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Μ. Σενετάκης από τις Μοίρες: Όχι σε νέες περιπέτειες

Την αγωνία των πολιτών για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου διαπίστωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ, Μάξιμος Σενετάκης κατά την περιοδεία του στις Μοίρες και στο παζάρι της περιοχής. Κοινή συνισταμένη όλων όσων συνομίλησε η διατήρηση της σταθερότητας και της κανονικότητας που έχει επιτύχει η κυβέρνηση ΝΔ τα τελευταία χρόνια. 

IMG 3758

Ο Μάξιμος είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ακούσει προβληματισμούς κατοίκων και επαγγελματιών, οι οποίοι ζήτησαν από το ίδιο να συνεχιστεί η πρόοδος που έχει επιτευχθεί και να διατηρηθεί η τροχιά ανάπτυξης στην οποία έχει εισέλθει η χώρα. Με το σύνθημα «λέμε όχι σε νέες περιπέτειες» ο Υποψήφιος Βουλευτής έδωσε το στίγμα της τελευταίας κρίσιμης εβδομάδας προς την Κυριακή των εκλογών. 

IMG 3762

Ο Μάξιμος βρέθηκε σε στις Μοίρες σ’ έναν τόπο που «χτυπά η καρδιά» της τοπικής οικονομίας συναντώντας ανθρώπους που αγαπούν την περιοχή τους και επενδύουν σ΄ αυτήν. Η υποδοχή ήταν θερμή και ο υποψήφιος βουλευτής διαπιστώνοντας το κλίμα ευφορίας που κυριαρχούσε, τόνισε ότι «επτά μέρες έμειναν για τη μεγάλη νίκη». 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ