ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Μ. Καραμαλάκης: Το Ηράκλειο θα γίνει η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε

Στην Λεωφόρο Καλοκαιρινού βρέθηκε ο Yποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από Υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Ο Μιχάλης Καραμαλάκης ήρθε σε επαφή με καταστηματάρχες, κατοίκους της περιοχής αλλά και διερχόμενους πολίτες που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν «καλή δύναμη» στον προεκλογικό αγώνα του.

Με την απογοήτευση να είναι έκδηλη στα πρόσωπά τους για τις εικόνες εγκατάλειψης που παρουσιάζει η περιοχή, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι έχει χάσει την αίγλη και συνεχώς υποβαθμίζεται. Ο Μιχάλης Καραμαλάκης αφότου άκουσε προσεκτικά τους πολίτες, δεσμεύτηκε πως με τη συνεργασία τους, η λεωφόρος Καλοκαιρινού θα «ζωντανέψει» ξανά, εφόσον τον εμπιστευθούν με την ψήφο τους.

Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας επί της Λεωφόρου Καλοκαιρινού, ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Διαπιστώσαμε για ακόμα μία φορά την απογοήτευση που νιώθουν κάτοικοι και καταστηματάρχες της Λεωφόρου Καλοκαιρινού. Ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Ηρακλείου έχει παραμεληθεί εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε το Ηράκλειο πάντα βάσει των προβλημάτων που έχουμε εντοπίσει. Ο συνδυασμός μας έχει πρόγραμμα με το οποίο, η διαφορά θα φανεί εξαρχής, εφόσον οι πολίτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους. Το Ηράκλειο θα γίνει η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε».

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ