ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Μ. Καναβάκη: Το ΤΕΕ ΤΑΚ πρέπει να είναι βασικός σύμβουλος του Δήμου

Συνάντηση της υποψήφιας Δημάρχου Ηρακλείου με τη Διοίκηση  του ΤΕΕ ΤΑΚ

Πολλά και σημαντικά θέματα απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε η Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Για Σένα”, Μαρία Καναβάκη, με τον Πρόεδρο της Δ.Ε του ΤΕΕ – ΤΑΚ, κ. Γιώργο Ταβερναράκη και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής κκ Αντώνη Μαυρογιάννη και Άρη Τσεκούρα.

Στην συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αποτυπώθηκε η κοινή διαπίστωση ότι Δήμος Ηρακλείου και ΤΕΕ ΤΑΚ θα πρέπει να είναι σε στενή συνεργασία για τα μεγάλα ζητήματα της πόλης, ενώ τονίστηκε ότι το ΤΕΕ ΤΑΚ μπορεί και πρέπει να είναι βασικός σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου.

Η Μαρία Καναβάκη εξέφρασε τη βούληση της να προχωρήσουν τα Σχέδια Πόλης στο Ηράκλειο, κάτι που το Τεχνικό Επιμελητήριο θεωρεί βασικό βήμα.

Πρόσθεσε δε ότι οι δύο πλευρές μπορούν να συνεργαστούν και σε μία σειρά από κορυφαία ζητήματα της πόλης όπως είναι τα ετοιμόρροπα κτίρια, οι διανοίξεις, τα Τείχη, ο ΒΟΑΚ αλλά και το θέμα της αξιοποίησης του αεροδρομίου “Ν. Καζαντζάκης” όταν λειτουργήσει το αεροδρόμιο στο Καστέλι.

kanavaki teetak2

Μέσω της Διοίκησης του ΤΕΕ- ΤΑΚ τονίστηκε η ανάγκη η εκάστοτε Δημοτική Αρχή στο Ηράκλειο να διαθέτει βούληση, θέληση, τόλμη και ρεαλιστικό όραμα κάτι που όπως είπε η υποψήφια Δήμαρχος, η ίδια διαθέτει.

Η Μαρία Καναβάκη επισήμανε ότι η συνάντηση αυτή έδωσε στην ίδια και τους υποψήφιους της παράταξής της την ευκαιρία να ενημερωθούν ουσιαστικά για τεχνικά ζητήματα της πόλης ενώ τόνισε ότι οι επισκέψεις σε φορείς του Ηρακλείου δεν είναι τυπικές αλλά στοχεύουν στην ενημέρωση.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ