ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Δρυμιώτης: Πιθανή η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ

Αναστάτωση και διάσπαση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει ο ειδικός αναλυτής εκλογών και συγγραφέας Ανδρέας Δρυμιώτης, μιλώντας για την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, ο κ. Δρυμιώτης δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο από μια πιθανή διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ να προκύψουν δύο κόμματα, το ένα από αυτά πιο κεντροαεριστερό, του οποίου θα ηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης

«Ο Κασσελάκης δεν κάνει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορείτε να φανταστείτε τον Κασσελάκη να ηγείται της πορείας της 17 Νοέμβρη προς την αμερικανική πρεσβεία και να φωνάζει φονιάδες των λαών Αμερικάνοι;» δήλωσε στο Mega ο κ. Δρυμιώτης.

«Είτε θα βγει ο Κασσελάκη και θα φύγουν οι παραδοσιακοί Αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και θα βγει ένα κόμμα που θα προσπαθήσει να καλύψει τον χώρο της κεντροαριστεράς και να πάρει το κενό από το ΠΑΣΟΚ, γιατί αυτήν τη στιγμή υπάρχει ένα τεράστιο κενό, ή θα φύγει αυτός, παίρνοντας μαζί του ορισμένους πιο προοδευτικούς του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που θα οδηγήσει σε διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και θα δημιουργήσουν ένα κόμμα που αυτήν τη στιγμή λείπει από την Ελλάδα» πρόσθεσε ο ειδικός αναλυτής των εκλογών.

«Πριν από τον Κασσελάκη, το φαβορί ήταν η Αχτσιόγλου, οι άλλοι τρεις δεν είχαν ελπίδα» συμπλήρωσε.

«Θα υπάρξει πιθανόν διάσπαση. Ένα πιο αριστερό και ένα πιο κεντροαριστερό κόμμα. Ο Κασσελάκης ταιριάζει πιο πολύ στο δεύτερο μέρος και πιθανόν να δούμε και την επάνοδο Τσίπρα σε ένα ενδεχόμενο νέο κόμμα» τόνισε δε ο κ. Δρυμιώτης.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ