ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Δήλωση Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε σήμερα, η νέα σχολική χρονιά σε όλα τα σχολεία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης παρέστη διαδοχικά, στην τέλεση των αγιασμών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, στο Ειδικό Σχολείο, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Αρκαλοχωρίου και ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλή σχολική χρονιά με υγεία και επιμονή στο δρόμο της Παιδείας και της ουσιαστικής καλλιέργειας!

ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου θα στεγάζεται φέτος στον αύλειο χώρο του Λυκείου Αρκαλοχωρίου, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες κατεδάφισης και ανέγερσης νέου σχολικού συγκροτήματος.

 «Το παρών» στην τέλεση των αγιασμών στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες των Δημοτικών Ενοτήτων Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Θραψανού,  έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Αραβιάκης, Γιάννης Δρακάκης, Γιώργος Μερκουλίδης, Βάνα Φραγκάκη και Μιχάλης Μουρτζάκης, οι οποίοι ευχήθηκαν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 3 ΦΕΙΣ

Ο Δήμαρχος στο μήνυμά του προς τους μαθητές και την Εκπαιδευτική Κοινότητα ανέφερε:

«Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές υγεία, δύναμη και καλή πρόοδο για τη νέα σχολική χρονιά που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στη Μάθηση! Να έχουν επιμονή, αισιοδοξία, να βάζουν νέους στόχους και να έχουν ψηλά τον πήχη. Να μη σταματήσουν ποτέ να κάνουν όνειρα και να αγωνίζονται για αυτά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη νεολαία του Δήμου μας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς μας που εκτός από τις γνώσεις, κάνουν τα παιδιά μας κοινωνούς των μεγάλων ανθρώπινων αξιών. Αυτό έχει τη μεγαλύτερη αξία.

Στους γονείς εύχομαι να έχουν δύναμη και να στηρίζουν τον καθημερινό αγώνα των παιδιών τους. Θέλω να κάνω γνωστό ότι η Δημοτική Αρχή κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να εξασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες και αυτή τη σχολική χρονιά για τα σχολεία μας, με επίγνωση των δυσκολιών που τη συνοδεύουν. Είμαστε κοντά στους μαθητές και την Εκπαιδευτική Κοινότητα, ώστε να επιλύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ανάγκες που σχετίζονται με την σχολική σας καθημερινότητα. Η σκέψη μας είναι επίσης στα παιδιά των περιοχών της χώρας, στις οποίες θα καθυστερήσει να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, καθώς δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες».

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ